5/2

Är inte så bra på att skriva längre. Har inte haft tid, det har jag inte nu heller så får berätta mer senare vad som hänt och så. Men nu måste jag städa för sen ska jag åka med mina föräldrar till affären:). Hejdå sålänge.

4/2

Blev inget inlägg alls igår för va inte hemma. Blev skola först, hade bara en lektion 10.25 - 11.05. Men kom försent för fick vänta en halvtimme på bussen utan att den kom. Efter skolan va jag med k.. Vi gjorde mat, såg film, spelade fifa och sånt haha. Rolig dag<3.

Idag är man ledig från skolan, ska på begravning snart. Så nu måste jag fixa mig och sånt, så jag förhoppningsvis blir klar i tid.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Miss you..

2/2 - daylist

Dagens humör: damp!
Dagens planer: den är slut nu men har varit hemma sen gjort min läxa hos emilia
Dagens roligaste: absolut ingenting!
Dagens tråkigaste: mycke faktist
Dagens önskan: att en sak är som jag hoppas och trodde och inte som jag fått höra..

Nu har jag inget mer & skriva, godnatt!

2/2 - att fylla år suger!

Asså får spel.. Skulle hyra lokal till dagen innan jag fyller 18 men tror ni dem är lediga? neeeeeeeeeej, får riktig spel nu. Eftersom jag bara ska kalla tjejkompisar så kunde jag va hemma, men mina föräldrar går såfall på bio, men kul? Dem kommer ju inte hem sent då. Så ja, som vanligt blir de inte som man tänkt sig & att hata & fylla år fortsätter..

Får väl komma på en reservplan, hur jag ska göra nu. annars skiter jag bara i de & sitter ensam på min födelsedag, så blir man inte besviken om de inte blir som man tänkt!

Sorry för de äckliga dampinlägget!

2/2

Blev inget inlägg igår när jag kom hem. Va hemma lite innan ett, blev lite sent faktist.. Kollade på saw 5 & 6 igår, dem va bra, så nu väntar man bara på sjuan ska komma på bio:). Idag skulle jag på typ förhör eller något, men mamma är sjuk så blev inget, eftersom hon måste följa med. Och då va jag ju redan sen till skolan så stannade hemma. Jahapp, idag blir de inte så mycke att göra, ska städa & tvätta tror jag, sen gå till emilia för att göra klart min läxa (min data är fuckt). Annars ska jag bara va hemma.

1/2 - I’ma drop it on your f*ckin’ head

Orkar inte skriva något. Men ska ut nu, får hoppas de hjälper.
Kommer dagens låt med, passar till dagens humör.


1/2

Blev inget sovande, försökte sova någon timme men det gick inte. Gick istället ner & åt & min mormor var även här. Nu sitter jag & pluggar, skriver en friluftslivs uppgift i idrott. Såg precis vad jag ligger back med, herregud! Har missat mycket nu. Måste fixa allting, har riktig ångest. Men mitt eget fel, så får stå ut. Men nu måste jag fortsätta, skriver mer sen.

1/2

godmorgon allihopa! Nu är det för en gångs skull morgon när jag faktist skriver godmorgon. Jag hade ju tänkt gå till skolan idag, tur jag inte gick iaf. Vaknade för en timme sen & gick ner för att äta frukost. Efter slår de mig, ja juste jag är ledig idag, min lektion är ju inställd. Snacka om jobbigt att jag vaknade då, men tur jag kom på de innan jag åkte så jag slapp kämpa mig till skolan som tar minst en timme. Men nej nu ska jag sova igen, skriver när jag vaknat, "godnatt"!

RSS 2.0