31/12

Förlåt om jag bombar bloggen, men har bästa nyheten så bara måste skriva de här nu! Fick de efterlängtade telefonsamtalet innnan, fyfan vad jag blev glad, frågade minst tusen gånger om de verkligen va hon och att jag inte trodde hon skulle kunna ringa mig på ett bra tag. För er som inte fatta, MIN EMBLA ÄR TILLBAKA:D. Såå jävla glad, ni fattar inte. Förhoppningsvis får man träffa dig imorn, vi ska, vi måste!! Vi snackade lääänge i telefon, och om allt som hänt. Har saknat dig riktigt mycke gumman. Hoppas du stannar här nu(L).
Älskar dig embla.

bild från 2007(L)


31/12

Nu är jag tillbaka från jägersro. Blev inhandlat ett par guldiga öronhängen, strumpbyxor och även lösögonfransar som jag får se om jag får användning av ikväll. Har redan klänningen och skorna färdiga, som jag inte är hundra procent nöjd med, men fuck de:). Är inte största fanet av nyår så det spelar inte så stor roll. Nu ska jag hoppa in i duschen sen påbörja fixningen innan mormor och dem kommer hit. Hoppas ni alla får en bra nyår! Och en bra början på det nya året.

2009's bästa låtar ihopsamlade i en remix, enjoy!


31/12

Så tidigt jag är uppe idag:D, vaknade 10.10, helt stolt och speciellt med tanke på att jag somna ungefär kvart i fyra inatt. Men har mina hundar att tacka att jag är vaken tidigt haha. Har ätit nu så är klar för att åka till jägersro med emilia. Måste handla lite saker för ikväll som jag hade glömt köpa. Och igår kväll fick jag mitt studiebidrag också:D, passade bra nu när mina andra pengar höll på att ta slut. Men tyvärr blir de inget göteborg till laureta för min del:(. Måste ha dessa pengarna till andra saker.. Får hoppas hon kan komma hit nu, annars kommer jag fan snea helt! Men nej nu ska jag ringa emilia och fråga när hon e klar, kommer ett till inlägg innan ikväll.
HAHA måste bara tilläga vad emilia sa precis "jag ville inte ta mer mascara jag sluta ta de, så helt plötsligt lyfter min arm sig och tar ett drag till, de va inte jag jag ville inte ha mer, så nu ser jag ut som en fjortis med tre ögonfransar" hahahah, och jag frågade " va de ett spöke som gick in i dig då" hon bara; jag vet inte, de va inte jag. stööörd e du kaato, men nu får jag sluta skriva vi hörs sen alla bloggläsare:)


31/12


2 år gammal bild på emblisen.

Minns fortfarande första gången vi träffades, när vi hade tjejkväll hos emma med emilia och eve. De va våren 2007, och vi blev bra vänner direkt! Vi har riktigt många minnen tillsammans, kommer aldrig glömma tiderna när vi va riktigt nära vänner. Men saker hände, saker fuckades.. Kommer ihåg när vi va i ekohallen och provade peruker och sånt, så hitta vi sen en bensinmack 123, miiitt i parkeringen, som vi aldrig hade sett där tidigare. Så kom vi på "123 nu tankar vi" , torra va vi men då dog vi av skratt åt de. Minns också när du fortfarande va den lilla oskyldiga embla, när jag och emilia tände en cigg, och du tom börja gråta för du inte ville vi skulle röka. Vi gjorde allt tillsammans, de e tider jag aldrig kommer glömma! När vi åkte till vellinge och inte kom hem och fick tigga pengar, när du dansa och min mamma kom in hahah, första gången du va full när vi va med emilia & eve, när vi va hos min kusin i trelleborg och mest av allt dagen som fuckade allt.. Då jag inte fick träffa dig mer, dem försökte göra allt för att jag inte skulle träffa dig, men inget kunde hindra mig.. Minns de som igår, jag hade inte ens fått va ute, och sen körde jag förbi tågstationen me moppen så va du och emilia där, så såg ni mig men skulle precis hoppa på tåget, hade inte sett er på två veckor.. Varje gång vi skulle träffas fick vi gömma de. Den tisdagen i november 2007 som fuckade allt e riktigt minnesvärd, vi hade kul men de förstörde så mycke. Vi två försvara varandra alltid, bråka någon med dig, stog jag alltid vid din sida och likadant va de för mig. Detta är inte ens hälften av våra minnen, för även om jag fick smyga med att träffa dig så gjorde vi allt för att träffas. Glömmer aldrig tiderna med dig, sommaren 2008 ska jag inte glömma nämna! Alla våra moppeturer till svedala, de va vi två varje dag! Du jag & emilia va oskiljbara. Kom på en sak till nu, när du hade rymt och kom till emilia, så va jag och emilia där, även alla tres mammor. Så hade dem värsta mötet där nere, medans vi satt där uppe och inte våga gå ner. Men senare hände saker så vi gled isär, vi växte ifrån varandra. Vi hade olika umgängen och de stora bråket mellan oss gjorde stor del också. Men hur som helst så betyder du så jävla mycke för mig. E van att du ringer och frågar om jag vill komma ut och ta en cigg och snacka, men nu e du inte här.. De har gått mer än en månad nu,, vill bara de ska va du när mobilen ringer, saknar dig gumman, de gör vi alla. Älskar dig & saknar dig embla! <3

30/12

dålig update nu känner jag.. Igår gick jag och sola med emilia vid åtta, HAHA tog lite tid innan vi kom in där, rätt omständigt, fick springa och sånt.. Men det ska vi inte gå in på. Sen följde jag med hem till henne så såg vi filmen land of the lost, skum film faktist. När jag kom hem sen så kollade jag och emilia på filmen wild child, men inte tillsammans då, bara samtidigt:) hahaha jätte mobbade vi vet. Vi fick smsa hela tiden om filmen och så, vi skulle tvunget va på samma ställen samtidigt. Somnade väldigt sent i natt sen, kan inte sova om nätterna längre:S. Försöke sova i flera timmar, men gick inte. Hoppas de ändrar sig snart, för har varit så innan med och pallar inte de igen, rätt jobbigt.
Idag blev jag väckt kl halv tre av att qendresa ringde mig, tuur de annars hade jag försovit mig. Skulle va på jobb klockan fem, så gick upp direkt och åt och duscha sen tog jag tåget till malmö. Gick ändå bra idag, men sneade helt i slutet! Nu är jag iaf hemma men ska ut snabbt och röka innan jag ser film och sover:) Hajdoooo!

29/12

Blev inget jobb idag och orkar inte skriva något nu..

You got me deeper than deep and i'm constantly blinded,
i'm running around but there's no place to hide.
I start to talk in my sleep our souls have divided,
why can't they forgive me these demons inside.


i didn't plan to fall


29/12

Igår hade jag ju filmkväll med emilia, men innan vi såg film hos henne gick vi till centrum för att handla cigg och gottis. Dum som emilia är råkar hon ta ut 1000 kr istället för 100. Men det var inte det enda. För hon glömde även bort att ta med sitt pass, och jag som ALLTID får handla cigg där fick inte just igår:S. Bara för poliserna va i centrum tror jag.. Men sån spel vi fick för dem skulle stänga affären efter en stund och emilia var ju arton? När klockan va kvart i tio hade vi kommit till emilia, då hade vi en kvart på oss att hinna dit igen, med passet denna gången. Och jag djuuuuret rama henne dit på fem minuter:O, ni som känner mig vet ju att jag INTE kan rama egentligen haha. Så vi fick dem efterlängtade ciggen(L). Sen såg vi filmen orphan, riktigt bra film, så se den! Men fick spel på saker i filmen när jag såg den haha, annars felfri. Men nu måste jag ner och äta, ska snart till jobb.
kaato<3muuse

28/12

Idag har jag bara legat i sängen, har inte orkat gå upp.. Men va nere nyss och åt "frukost", mamma hade åkt och handlat pizza, så blev de o kebabrulle. Snart ska jag gå till emilia så ska vi ha filmkväll.

Ville bara säga att jag saknar dig emblis:(.. Du kommer ju antagligen inte se detta jag skriver, men fan asså vad saker har förändrats.. Vi va riktigt nära vänner innan, du jag och emilia. Men sen hände saker så vi kom ifrån varandra, och vi två är inte på samma sätt och tänker inte likadant men de förändra ändå inte att jag älskar dig. Vi alla saknar dig här, enormt mycket:(..De va skönt att bara gå ut med dig här vid mig och röka och sitta och snacka om gamla minnen och saker som händer.. Och ville säga grattis till dig, hade hoppats på att få höra från dig idag men tydligen inte:/. Vill veta hur du har de där borta, hoppas du har de bra! ÄLSKAR DIG!

bilderna på oss två e borta:( men denna bilden väcker minnen! Från sommaren -08..


28/12

Nu har jag inte skrivit i bloggen på några dagar. Har inte haft tid helt enkelt. I fredes gick jag med emilia till centrum och handlade godis sen kollade vi på film och sånt hos henne. Igår (lördes) åkte jag till mormor med familjen. När jag kom hem gick jag till emilia och chilla med hon och camilla(hennes syster). Så de va kul:). Och idag har jag varit i stan med pappa, åkte vid halv ett dit. Handlade en klänning och ett par skor till nyår, handlade även en svart tunika och en vit stickad tunika eller vad man ska kalla den haha. Efter vi varit i stan mötte jag qendresa och majlinda så gick vi till jobbet. Men jobbade bara till kvart i sju, alltså en timme och 45 min. Klarade verkligen inte jobba, har så jävla ont i magen asså. Så åkte hem, eller ja jag mötte emilia så gick vi och sola och efter de gick jag hem. De va allt för mig:).

Can you meet me halfway right at the boarderline, that's where i'm gonna wait, for you.


25/12

Blev inget inlägg igår på kvällen för hade inte tid:). Var hemma lite igår sen träffa jag sandra så va vi hos emilia. Har fått en ny mobil(L) iiiih, över glad. Har även fått en väska, en plånbok, en sån neccesär tror jag de heter? En man kan ha smink i och en man har andra saker i. Fick paris hilton parfymen, ett rosa nagellack och kläder, två par mjukis, tre par tights, en kofta, två långa linnen och strumpor. Jag fick även en nykelring och en till sak som jag inte ens fattar vad det är haha:S, och såklart pengar också. Sen tror jag inte det var mer? Minns inte riktigt. Men iaf, idag har jag varit med pappa och bror i arlöv. Åkte dit med syster, fyfan vilken morgon! Hemsk kan man väl förklara den.. Men det löste sig sen iaf. Nu sitter jag hemma och ska se en film, ikväll händer det nog ingenting, men emilia smsade nyss och fråga vad jag ska göra så får se vad hon ville:).
en bild från en rolig kväll hos emilia för ett litet tag sen(L)

 


24/12

Skulle göra Feratbror en tjänst och lägga in länk till hans hemsida där hans låtar finns. Så gå gärna in där och lyssna på hans låtar!:). www.tizzosmusik.foo.se

24/12

Hinner inte mer än att bjuda på dagens låt. För nu ska jag hoppa in i duschen och har fullt upp idag. Skriver senare. 
Black eyed peas - meet me halfway, denna låten fastnade jag för idag, hoppas ni gillar den:)

24/12

klockan är 03.04 borde sova fan, men fick bli ett inlägg innan jag sover för ahmed tjaaaata på mig, så lite populär i bloggen är jag hahahh wihooo ett fan iaf. Får bli ett dagens test(även om de då e natt nu) så svarar på frågor om 23:e.

DAGENS VILL HA: pengar!! upptäckt nu att mina e slut:( har handlat o handlat med kortet utan nån aning om hur mycke jag har, och fick min lön för bara fem sex dagar sen:O
DAGENS KLÄDSEL: just nu iaf sovtishirt men innan mjukis och tjockiströja
DAGENS SMINK: ingenting alls
DAGENS FRISYR: nersläppt innan men nu uppsatt =)
DAGENS HÄNDELSE: på dagen var jag ju i jägersro och så iaf
DAGENS LÅT: hmm , ingen aning faktist:O  always on time kanske.
DAGENS PLANER: nu finns de inga mer planer mer än att sova haha
DAGENS SAKNAD: en dum saknad..
DAGENS DUMMASTE: att tänka på en sak jag inte skulle tänka på..
DAGENS DROG: läääsk(L) hahha
DAGENS ROLIGASTE: vet inte faktist
DAGENS FAVORIT: min mami får de bli(L)
DAGENS KÖP: mucho faktist:) va ju o handla "idag"
DAGENS GODIS: chooooooklad
DAGENS HUMÖR: inget bra humör faktist om jag ska va ärlig.

23/12

Dagen började med att jag vakna halv elva, skulle till tandläkaren klockan halv tolv men orkade inte gå upp från sängen. Men klockan ett åkte jag till jägersro med emilia, camilla och soso. Blev mycket handlande men tyvärr inget till mig själv, om man inte räknar maten från pölsemannen. Direkt när jag kom hem åkte jag iväg igen men med syster och bror, åkte till centrum och handlade till mamma och fick bli solning också. Har även varit ute med anika en stund och kom precis hem. Vi satt på en bänk och skulle försöka träffa ett träd som va längre bort. Blev en tävling sen haha och vi kom på att den som förlora skulle gå och ringa på ett hus och springa. Hahaha vet vi är mobbade men fanns inte mycket att välja på. Såklart vann kungen här och anika blev offret höhö(6). Men nu är jag iaf hemma och väntar på att what women want och bröllopsduellen ska bli klara så jag kan se dem:). De va allt från mig nu, kanske blir ettt till inlägg innan jag sover.

23/12

Didn't we almost have it all
When love was all we had worth giving
The ride with you was worth the fall my friend
Loving you makes life worth living
Didn't we almost have it all
The nights we held on till the morning
You know you'll never love that way again
Didn't we almost have it all

The way you used to touch me felt so fine
We kept our hearts together down the line
A moment in the soul can last forever
Comfort and keep us
Help me bring the feeling back again

Didn't we have the best of times
When love was young and new
Couldn't we reach inside and find
The world of me and you

23/12

Idag vakna jag rätt sent, halv tre. Och tog timmar innan jag reste mig från sängen, så kom en timme försent till jobbet, var där vid fem över sex. Det var rätt chill idag faktist, jag och majlinda fick sitta i ett eget rum hahah, vi flippa med ena kunden över mycke. Och fall min syster läser detta ska du veta att han började:) vi bara skratta med och samtidigt försökte övertala han att köpa, medans han prata om betlehem och sjöng jesuslåtar hahah. Efter jobb gick jag och majlinda och åt kebab sen åkte vi hem. Så nu har inte mycket mer än så hänt, ser filmen take the lead (dansfilm såklart höhö). Så ska fortsätta med den nu och of course får ni en låt här av mig också.
Dagens låtis , Ke$ha - tik tok

22/12

03.00
Hittade en lista i någons blogg så var bara tvungen att göra den innan jag ser filmen (A).

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag gick ut med vänner och hittade på något, som inte brukar hända så ofta nu förtiden, gick på bio och såg New Moon. Även att jag såg någon jag inte sett på ett tag gjorde mig litte smått glad faktist, på ett sätt..

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sooov, med stephi next to me.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Det var kanske då jag skrev det förra blogginlägget? annars var jag inne och läste i någon annans blogg.

Det sista du sa högt: Oj de minn jag inte. Har suttit i min ensamhet ett bra tag nu.

Det senaste någon sa till dig: Det va nog mamma som sa någon, men vad minns jag inte nu, godnatt kanske?

Vad har du druckit idag: Oboy, vatten, te och mera oboy


Vad var det senaste du åt: Mammas goda lussekatter:)


Vad var det senaste du köpte: Mcdonalds mat, kläder och en leksaksmobil hahah dock inte till mig själv.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Har faktist ingen aning. Kanske brun , eller svart?


Vad är det för väder hos dig nu: Snö och jätte kallt:(


Godaste glassmaken: De är ju läätt choklad!


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag vet inte, de gör jag nog ja.. Tror jag iaf.


Sover du tungt: Jag brukade men inte lika mera.


Drömmer du mardrömmar: Ja allt för ofta, tyvärr.


Trivs du med ditt jobb: nja, de är väl okej, tjänar ju pengar så de är bra iaf. 


Favoritklädsel: sommarkläder! Iaf tunika, det vanligaste jag använder. Men inte alla tjocka kläder man måste ha på sig på vintern.


Favoritlåt just nu: Olika hela tiden, men låten jag har i huvet idag är iaf Jeremih - Im a star

Vad ser du om du tittar till höger: Min vita vägg

Vad gör dig glad just nu: Att det är lov, slipper skolan ett tag och att jag mår bra.. Är även glad över att jag ska till mellerud(typ göteborg) nu under lovet, och förhoppningsvis kommer Laureta hit här först.

Vad ska du göra härnäst: Se film, innan det blir förs sent, klockan är redan tre:O.


Höger eller vänsterhänt: Höger


Humör just nu: Inget humör alls faktist. Inte glad men inte ledsen, fast uttråkad.

Favoritgodis: Choklad!!


Kläder just nu: Sovtishirt


Sommarplaner: Mellerud(typ göteborg) och resa till ett varmt ställe.

Hur många kuddar sover du med: 2


Spelar du något instrument: Nejfan.


Morgon eller nattmänniska: Dem som känner mig vet ju att jag iaf verkligen inte är en morgonmänniska, har aldrig varit och kommer aldrig kunna bli.

Vad är viktigast för dig: Min familj är viktig för mig, och nu är det viktigt för mig att sköta skolan och jobbet, det är de jag främst fokuserar på nu.


Är du kittlig: Haha ja fyfan..


Snarkar du: Nej, men har faktist gjort det en gång hahaha.


Stjärntecken: Vattuman.

Äckligaste insekten: Det vet jag inte, dem alla är rätt äckliga faktist:(

Längtar du mest efter just nu: Mellerud! Och självklart SOMMAREN.


22/12

Har varit ute i kylan innan med emilia då ja. Åkte pulka lite sen låg vi bara och kolla på molnen, mysigt ju, men kallt. Nu är jag fortfarande på datan som jag lovade mamma att jag inte skulle. Om hon inte stängde internet klockan ett så skulle jag bara va på datan lite sen sova, haha lyckat. Har precis laddat ner stomp the yard som jag ska se. Älskar dansfilmer(L). Laddar ner några andra nu med när jag väl är igång, men tror jag sett alla dansfilmer, minst hundra gånger. Men nu ska jag sätta på filmen. Bjuder på låten under, som sitter inristad i mitt huvud, hoppas den fastnar i era huven också:)..


21/12

Igår blev det bio med majlinda och sandra. Vi såg New moon, riktigt bra faktist:). Efter bion åkte jag till systers lägenhet och stephanie va med mig där och sov över. Kulkul, lagade mat och sånt och vi såg whitechicks på teve. Somnade sent och på morgonen vakna jag av att hon snackade med mig och frågade om jag va hungrig tror jag haha? Stephi gick hem och duscha, sen gick jag till henne för att äta frukost:). Hon bor på samma gård då asså. När hon åkte till stan gick jag tillbaka till lägenheten och städade och vid halv fem tog jag bussen in till stan. Köpte lite julklappisar till mina bröder och så. Men nu ska jag ut och åka pulka med emilia och kanske camilla och soso haha. Skriver kanske mer senare ikväll.

20/12

Har tyvärr inte haft tid att blogga. Men ska berätta lite om vad som hänt senaste dagarna då:).
Fredag: Hade avslutning i skolan och blev aldrig att handla klänning efter skolan som jag skulle. Det var riktigt kallt ute så åkte hem direkt och sov. När jag vaknade tog jag tåget med majlinda till malmö, så mötte jag qendresa så gick vi till restaurangen där de från jobbet redan va. Där va kul faktist:). När dem andra gick vidare till hipp åkte jag och qen istället till sofielund och mötte monika och alexandra. Vi gick till rosengård och va hos någon dem kände och vid tjugo över två åkte jag till syster och sov där.
Lördag: Min syster åkte till jönköping så jag hade/har lägenheten för mig själv. Stephi som bor på samma gård kom till mig och ungefär vid sju va jag hemma i oxie igen. Orkade inte åka hela vägen tillbaka och mamma ville jag skulle stanna hemma, så emilia kom till mig och vi kollade på mysteriet på greveholm haha. Efter de spelade vi kort och vid halv tolv gick vi ut och åkte pulka. Jätte mobbade men vi hade kul iaf:).
Söndag: Idag är det då söndag och jag ska på bio ikväll med majlinda och sandra. Är tvungen att åka till syster sen på kvällen och sova där till måndag då hon kommer hem. Kommer fan döö och sova där själv:O. Men nu måste jag fixa mig. Kommer några bilder från igår när jag och kaato (emilia) åkte pulka.



17/12

Faaaaan asså , skrev precis ett inlägg och när jag klickade spara så försvann de oooooh:(! Kan inte skriva om det exakt men det var väl ungefär såhär;
Sorry för dålig uppdatering, har inte orkat blogga. Orkar inte nu heller egentligen, men fick bli ett inlägg ändå. Igår började majlinda på mitt jobb, kul! Så jobbade med henne och qendresa igår. Inget annat hände igår faktist. Och idag blev det skola. Hade bara en lektion idag kl tre för alla andra va inställda, men va ändå där kl tio och gjorde prov i datorkunskap. Fick vg+ , precis som på förra, så nu behöver jag få vg+ på nästa också så får jag mvg i betyg, happy:D. Slutade halv fyra idag så åkte direkt hem och va även hos majlinda lite sen.
iiih imorn är det avslutning i skolan, äntligen lov! Och får min lön imorn, så ska handla en klänning efter skolan, sen på kvällen ska jag och qendresa på julfest med jobb. Så vi ska gå på restaurang och lite sånt:). Blir nog kul hoppas jag. Men ska ner nu och äta, min syster kom nyss också.

You light up my day ;$


16/12

Blev ingen skola idag heller, orkade inte.. Jag hade ändå inget viktigt där idag, men imorn ska jag dit iaf. Idag är det jobb som gäller. Måste nog upp från sängen nu, ska städa och äta innan jag går till tåget som jag ska ta snart. Fastnade på datan, för jag försökte hitta hemsidor med fina väskor, vet ni någon? Måste välja ut en mamma ska köpa till mig. Kollar även skor, men vet inte om jag ska handla stövlar, boots eller vad det heter eller om de får bli skor till nyår? Tufft beslut höhö, och måste inhandlas en klänning till nyår också. Hittat en tidigare men ska kolla lite mer. Behöver verkligen studiebidraget och lönen nu! Men kommer de ens räcka?

Vilken sammanträffande asså:O(eller vad man säger), precis när jag skrev de om lönen, vad tror ni hände då? Dem ringde från jobb och sa att lönen kommer tidigare:D Gav mitt kontonummer eftersom de av någon konstig anledning försvunnnit, så nu får jag den senast på fredag, iiiih! Nu har jag något att se fram emot, lov plus lön, samtidigt, lyxigt värre!
helt oseriösa & gammla bilder! bjuder den happy valentina på:)


15/12

Idag missa jag att skriva debattartikeln i skolan:( Skulle ju va uppe hela natten men tänkte sen ja jag ska bara blunda lite, stort misstag. Vaknade upp på morgonen försenad, så det sket sig ju.. Har varit ute med majlinda en stund innan bara sen har det inte hänt något annat idag.

aah gud vad jag är trött på att höra klagandet. Vad jag än gör idag är det fel och vad jag än gör kommenterar ni de. Jätte jobbigt är det, orkar inte höra de från jag vaknar på morgen, för det är precis vad jag har fått göra idag.. Ja okej jag gör inte rätt hela tiden, men man behöver fan inte förstora upp dem små felen så mycke. Tar ut min "ilska" här istället, så blir det inte värre. Ska från och med nu bara ignorera det ni säger:) inte säga emot, inte klaga, bara låtsas som jag inte hör!

Bjuder på ett roligt videoklipp, får mig skratta varje gång höhö!

15/12

Känns som lite mycket uppdatering nu, men krigar man för att hålla sig vaken så får man ju sysselsätta sig med något. Och ni kanske undrar vadfan jag gör uppe nu? Men pluggade ju till debattartikelprovet jag ska ha men hann inte få in de i huvet så tänkte jag får väl stanna uppe inatt då. Men sen har jag inte ens kollat på den, va på datan, gjorde mat och satte även på en film men då kunde jag inte hålla ögonen uppe så gick ner och bada:). Kom nyss upp från badet och ligger i sängen, ska hämta kaffe som jag gjorde innan sen ska jag sätta igång med artiklen. Blir ingen idrott i skolan för mig om vi ens har de. Kommer dööö! Oh juuste ja, en låt får ni också på köpet haha. hitta den i stephis blogg och föll direkt, höhö skoja, men den va bra iaf:)..

15/12

Klockan är 00.31 och jag sitter här i full gång med pluggandet. Försöker förbereda mig på debattartikeln jag ska skriva imorn om hedersmord, men vet inte om det går så lyckat. Vet inte riktigt hur en debattartikel ska se ut, så fick väl improvisera lite..
När jag väl är igång med skrivandet kan jag ju skriva om min dag(måndag), jag hade studiedag idag men var i skolan ändå, kan inte förstå det själv nej.. Var där vid tio och satt på data workshop och läraren fick lära mig lite mer om det som kommer på provet jag ska ha på torsdag. Mötte upp emilia och aya i stan vid kvart i två tror jag och handlade en orangerosa tröja i bikbok(L). Inte den jag skulle köpa för den var tyvärr slut, men denna va fin den med:). Efteråt va jag och emilia i jägersro en stund för jag skulle kolla på väska och vi åt även i bk(blö). Pluggade lite sen va jag hos emilia ett tag och nu är jag tillbaka här igen och pluggar. Blir inte mer skrivande än så här för måste fortsätta, och ska även duscha innan jag lägger mig. Godnatt!

14/12

Till aya som missade näst sista avsnittet av Dh :) Varsegod! Och om ni vill se några utav de andra avsnitten hittar ni dem på http://www.cucirca.com/2007/05/22/watch-desperate-housewives-online/ eller http://www.ninjavideo.net/cat/1980


13/12

För er som missa sista avsnittet av dh. Fick leta upp de i internet för jag även skulle missa repres, riktigt bra avsnitt och ville testa sätta in de här, så enjoy! ;)

13/12

Vad f*n hände med videon jag la in i förra inlägget? "Videon är inte längre tillgängligt på grund av ett upphovsrättsanspråk från warner music group." Aja, får lägga in en ny istället då!
Idag blev det jobb klockan fem, gick riktigt dåligt innan rasten, 3 SÄLJ ?! Det va nog de sämsta, trodde det skulle gå så dåligt resten av passet, men kom igång sen:). Och sålde 15 efter rasten, så sammanlagt 18 och vann även en läsk haha. Var hemma halv etta och fick bli att äta direkt. Åt all maten som fanns kvar som mamma lagat, var riktigt hungrig! Satte igång med pluggandet nyss till mitt dataprov imorn, men det gav jag upp nu för fattade ingenting. Ska säga imorn att jag behöver hjälp så gör jag de förhoppningsvis på fredag. Men nu ska jag duscha och se film om jag hinner! puss & godnatt.

13/12

Igår blev de plugga engelska en liten stund men tröttna snabbt och gick istället hem till emilia där aya var. Stephanie kom även sen, vi hade kul, dem drack och så och jag hade iaf min läsk(L)haha.. Snart kommer de även MALMÖSSTOLTHET, HÖHÖ bara dem tre som fattar;). Men iaf, idag ska jag jobba så hinner inte plugga, ångest, men får mina biobiljetter från jobb idag iiih. Belöning för att jag jobbat tre gånger denna veckan (=två biobiljetter). Nu ska jag fortsätta dricka mitt te i lugn och ro och äta mitt choklad. Bjuder på en låt jag lyssnade sönder på igår och även nu!
Jason derulo - Whatcha say

12/12

Nyligen vaknat så sitter fortfarande i sängen. Vet inte vad som händer idag faktist, måste nog vara hemma och plugga:(.. Igår kväll va jag ute lite med majlinda och anika. Vi va i fritidsgården haha, så spelade vi biljard och andra spel sen kollade vi på film. Och nu börjar ångesten över alla läxor jag måste hinna med idag, för imorn är det jobb och då hinner jag inte med någonting. Men nu måste jag ner och göra frukost sen blir de nog film:). Puss!

11/12

Shululu,
Blev skola idag, var där ungefär kvart i nio men började inte förens tio i elva. Men de va ändå chill där:). Hade bara matte idag sen slutade vi klockan tolv. Tog bussen och gick sen direkt till banken i oxie och hämta ut pengar. När jag kom hem somna jag så har inte hunnit göra något annat. Ska väl äta något nu hade jag tänkt. Men orkar inte gå ner så får bli såna kellogs rice krispies i choklad som jag har i min väska, över goda!
Skulle köpa den rosa tröjan idag föresten men qen och dem var inte i stan och ville inte gå där själv så får bli på måndag eller något om tröjan finns kvar, hoppas. Har även en låt till er idag:). Den kom flera gånger om igår på jobbet så sitter och lyssnar på den nu med, över härlig låt!
Beyonce - Sweet dreams


10/12

Blev sen till skolan idag, vaknade tio så va i skolan ungefär tjugo i ett haha, inte bra.. Så missade en massa lektioner, men va med på två iaf:). Efter skolan blev det jobb, gick helt okej faktist. Lääängtar till lönen kommer asså! Berätta idag för min syster om den rosa tröjan jag ska köpa, och det är sån dress så det finns matchande byxor, så hon erbjöd sig att köpa byxorna till mig. Jätte snällt, älskar dig ibland asså;).
Blir mycket plugg nu i helgen eftersom det nästa vecka är sista veckan innan lovet och ska få en massa gjort innan skolan slutar. Men nu har jag inget mer att skriva än att jag tror mina föräldrar ska köpa en mobil till mig nu:D, rosa samsung(L) KÄRLEK! Ni får ha de bra, för de har jag(hehe rimmade) puss o godnatt!

Dagens låt:), lyssna o njut! hööööhöööö :


9/12

Onsdag, kom i tid till skolan idag också(duktig). Ändå chill dag i skolan och efteråt va jag i stan med sandra och ermina. Handlade en tjockis tröja i new yorker, över härlig! Och mycke billigare än vad jag trodde jag skulle hitta en tröja för:O. Så ska nog handla en till tröja jag hittade sen, en rosa ifrån bikbok. Mötte upp qendresa vid fem så gick vi direkt till jobbet. Gick inte lika bra idag som sist, eftersom jag va lite sur och orkade inte bara.. Projektet jag hade var också mycket svårare än de andra och det va första gången jag hade det. Iaf, är hemma nu och ska hoppa in i duschen innan jag lägger mig. Bjuder på en låt ahmedbror tipsa mig om igår:), gillade texten!
 


8/12

Glömde berätta i förra inlägget om vilken spel jag fått på vissa människor. Många har blivit riktigt respektlösa och förstår mig helt enkelt inte på dem.. Jag kan tåla en del, men det finns en gräns av vad jag klarar av. Vissa har gått över den gränsen, och visar bara mer och mer falska sidor. Jag menar inte till bara en speciell person, utan folk borde överhuvudtaget tänka på sitt beteende mot de som står dem nära. För varför behandla dem som skit? Visa samma respekt och var likadan som andra är mot er. Var tacksam för vad folk gör för er, och ge ingen skit tillbaka.

Dagens låt:


8/12

Dagen började bra, kom i tid til skolan och hade fortfarande inte rökt några cigg, höhö jag va duktig. Men blev en halv cigg sen i skolan:( dumma jag.. Sket i idrotten idag och åkte istället hem och gjorde pannkakor til min bror. Senare gick jag ut med majlinda, gick till centrum och solade och bröt även mitt försök att sluta röka. Så har rökt några cigg idag, fick ångest, men rökte iaf inte lika mycket som vanligt. Men loooovar jag ska sluta, det blir snart och allra senast den 1 januari! Iaf, jag och majlinda gick till edona sen eftersom hon fyller år, stoort grattis på dig gumman<3. Vi va där några timmar, väldigt roligt. Och tror jag fått mer magrutor nu av allt skratt haha.. Så blev inget pluggande idag, känns skönt men hade ändå inte några nya läxor att göra. Nu ska jag duscha och se film, puss!

balen 08<3 hitta inte så många bilder me edona så fick bli denna, saknar oxievångstiderna extremt:(


7/12

Lång sovmorgon idag, skööönt! Sen va jag i centrum med mamma och efteråt såg jag en film. Falling up tror jag den hette, en helt okej film faktist:). Blev lite pluggande precis, skrev ett arbete som jag hade gjort lite av redan innan, stresshantering i idrott. Men nu är de iaf inskickat(y). Fick veta precis att jag fick vg+ i mitt data prov:D iiiih över glad. Fick 85/100 p, men samtidigt som det går bra i något så går det skit i annat.. Har muntligt anförande eller argumenterande tal eller vad man ska kalla de imorn i samhällskunskap, men har inte ens förberett något så den får jag ju skita i..

Idag har jag varit tvungen vara hemma och hade inte heller cigg, så har inte rökt ALLS idag, stoolt över mig själv(y), men får panik:(.. Men ska jag lika bra fortsätta så och sluta helt?? funderar på de iaf, kommer bli svårt men får kämpa så fall.. Men nu ska jag in i duschen!

Dagens låt:


6/12

Blev ju inget mer än jobb idag. Började redan klockan tolv idag och slutar inte förens kvart över nio, va tvungen jobba dubbelpass idag. Så sitter fortfarande här och säljer. Tråkigt, men slog mitt rekord idag iaf(y), har 25 sälj än så länge. Och det är ju bara under de sista passet och i förra passet fick jag sålt 12. Stor förbättring höhö, och idag har jag ju inte mått så bra iheller, har varit yr och svimmade nästan innan.. Men klarar mig så ska ju inte klaga:).

Igår hade vi lite gäster eftersom mamma fyllde år och vid åtta gick jag till majlinda och va där lite. Så blev inget pluggande i helgen, men det tar jag igen imorn under min studiedag:). De va allt för mig, blir kanske ett inlägg till ikväll/inatt. Puss!


5/12


5/12

Sovdags tror jag, rätt trött faktist.. Blev bio med emilia, aya och nino. Tack för en lyckad kväll! Såg 2012, grymt bra va den. Haha och jag skratta sönder :( , fråga mig inte varför för filmen va ju ingeen komedi precis. Utan råka skämma ut mig ett antal gånger, skulle snacka med emilia och ljudet på filmen va överhögt så verkligen skrek, och just då blev det tyst så ja alla hörde ju mig skrika där haha och annat gjorde jag också, verkligen grät så mycke jag skratta, men fuck de :) Nu kallar sängen på mig höööhöö, godnatt!


Grattis bästaste underbaraste mami!
Älskar dig mer än allt, <3


4/12

Planerar på att skita i skolan imorn(fredag).. Har matte prov men kan inte göra de, för vill gärna klara det också. Sen har jag ju bara samling på morgonen och basgruppsmöte senare. Och det är inte ens lektioner, så varför gå dit? Har ändå kommit sent hela veckan, så lika bra sköta mig heelt nästa vecka!

Blir bio imorn föresten, ska bli kul:). Ska se 2012 med emilia, aya och nino. Så har jag gjort något i helgen ju, sen ska jag bara plugga och fira mamma på lördag. Hon fyller år, måste köpa present imorn men mitt bankkort funkar ju inte:(. På söndag jobbar jag dubbelpass, kill me! Men tjänar lite pengar iaf, kommer behövas.
Nej nu ska jag ner och äta något fan, är riktigt hungrig, sen blir det sängen och nanna. Godnatt!'


miss my leta!
happy for you, iih hopppas med dig, hoppas verkligen.
te dua<3


3/12

4 timmar sen till skolan, inte bra.. men gick iaf dit sen, hade prov i danska och kunde allt:D. Gjorde ett arbete när jag va i skolan, stresshantering i idrott. Ska kolla igenom de nu innan jag skickar in den. Sen ska jag kanske sova en stund, är riktigt trött. Blev inget jobb idag iheller, orkade verkligen inte. Ska bara chilla idag, skööönt. Och lite läxa får det bli också. Det var allt för mig nu iaf, blir väl ett inlägg till ikväll.

2/12

onsdag, dryg vecka. Men missa skolan idag, vaknade kl tre, som tur va så va de bara en lektion jag missa. Imorn har jag danskprov, men började plugga för en stund sen. Tänkte skriva ett inlägg innan jag går ner och dricker te och fortsätter med danskan. Har verkligen sneat på skolan denna veckan, prov på fredag också, i matte men hinner inte plugga imorn för ska jobba, HEJ IG.. Nästa vecka blir inte mycke bättre, har massa saker och göra då också, blir väl att va hemma i helgen då.. Och en till dålig sak när jag väl är igång, mitt bankkort funkar inte, jippiee.. Skulle ta ut pengar idag men den är typ knäckt så nu funkar den inte alls. Känner mig riktigt negativ haha, men vad ska man göra, har sneat idag asså. Men har en sak att se fram mot, LOVET! Då lämnar jag skåne och sticker till mellerud, längtar som fan. Kommer va riktigt skönt jag svär. De va allt höhö, skriver mer imorn!


1/12

Ny månad, nya tag och nya mål. Ska fortsätta med min förbättring, och kämpa ännu mer. Men började med en dålig start, sen till skolan.. Men gjorde engelsk läxa igårkväll så sov sent och kunde inte vakna på morgonen. Fast var med på idrotten idag (stolt),  djurig klass:@ någon (nämner inga namn) sparka mig på benet två gånger och en annan fällde mig haha. Hämnden e ljuv höhö ni ska se(6). 
Men i alla fall, hann inte skriva inlägg igår, men hände inte så mycke, va i skolan och efter det va jag hos tandläkaren. Lagade ett hål, lääskigt :( .. Dem fick ta tre såna sprutor med bedövningar, va helt jävla yr efter haha. Senare va jag bara ute med majlinda lite. Idag hade jag skola sen har jag också varit ute en timme med majlinda. Nu sitter jag här och efter inlägget ska jag sova, värsta huvudvärken:(. Något bra är att jag börjar halv ett imorn :D, hääääärligt! Och vill bara säga att jag hatar vintern och att det är kallt. Vintern suger big time! Majlinda håller med mig hah:(. Godnatt.

RSS 2.0