29/11

Morgonpigg? nejfan! vaknade halv sju och är fotfarande lika död. Missar samlingen som börjar halv nio, men den varar ändå bara i tio min och enda lektionen jag har är engelska som börjar tjugo i elva. Så får pallra mig til skolan till engelskan då:(. Men får nog bli ännu en frukost innan jag tar bussen, riktigt hungrig nu igen. Btw nu är valentina "RIIICH", fick mitt studiebidrag inatt:D iiiih.. hääääärligt! hmm, så vad ska man handla nu då? Har faktist ingen aning vad jag ska köpa, men något vettigt måste det bli iaf (kläder) höhö! / V

29/11

Klockan är nu 02.22 och jag är fortfarande vaken. Va tvungen skriva ett inlägg innan jag sover. Blev inget jobb idag, kände att jag behövde plugga. Så blev precis klar med ett arbete, diskussionsfrågor demokrati. Rätt svårt va det att skriva utan att kunna använda sig av google eller något. Min dator är som sagt helt jävla efterbliven och enda hemsidan jag kan komma in på är nog blogg.se. Men klarade göra alla frågor iaf och förhoppningsvis får jag bra betyg på den:) Nu känns det skönt att kunna lägga mig och veta jag har en sak mindre att göra. Men nu måste jag fan sova! Ska upp igen om några timmar, godnatt på er!

28/11

plugg & jobb, plugg & jobb.. Det är det ända jag gör känns det som. Det är iaf det ända jag gjort i veckan. Har gjort två prov och de gick bra (Y). Fick vg på mitt dansk prov och jag hade inte ens pluggat till den:D, känns gött. Men jobbet och allt gör mig så jävla trött, är i skolan sen jobbar jag direkt efter och är inte hemma förens kvart över tio på kvällen. Och de dagarna jag inte jobbar måste jag plugga. Men känner mig duktig iaf nu när jag sköter mig:). Har ju som sagt inte gjort mer än jobba och plugga i veckan, men har inte haft tid att blogga. Men i fredes va jag iaf ute. Va hos emilia med Majlinda, Aya och Nino. Det va kul faktist höhö, och igår va jag ute med Majlinda lite bara. Haha vi är riktigt torra asså, vi kom på värsta sakerna som vi dooooog åt. Spelade in de på mobilen med hahaha värsta pjäääser. Trevlig helg men nu är den tyvär slut och skolan börjar imorgon:(. Och snart är det jobb som gäller, SHOOOT ME. Orkar inte det idag:(. Men måste fixa mig nu innan jag ska til tåget, ciao!


22/11

Lördag; min syster har ju flyttat nu så var och hälsade på med mamma och bror. Där var ändå fint, men litet haha. Ska dit på måndag och sova över till tisdag, så har jag närmare till skolan. När jag kom hem från min syster var jag ute i några timmar med majlinda, vi skratta åt allt som vanligt, över torra men kul är det:). Någon kommentera ju också "Skrattar du åt dina egna skämt bra någon skrattar då iaf och vem är det i bakgrunden som inte kan sluta skratta ", och sen "kan du vänta och skratta till efter du berättat klart" hahaha. Ni kanske inte tycker de verkar kul, men som sagt vi är torra:(. Men iaf, när jag kom hem såg jag film och så, var riktigt trött och frös sönder så hände inte så mycke mer.

Söndag; Har bara jobbat, mitt humör har varit riktigt fuckt idag! Gick dåligt på jobb, försökte att inte låta mitt humör ta över, men det är rätt svårt. Inte bara mig har något hänt så man är på dåligt humör. Vill säga till mikaela och embla att jag finns här för er och det vet ni om! Hoppas det som hänt löser sig, det hoppas jag verkligen mikaela! Och hoppas det fixar sig för dig med embla, kommer sakna dig enormt:(.. Men har ett uppdrag att göra för dig haha, sköter det när du är borta.

Och ville bara berätta att jag LÄNGTAR till Laureta kommer, men ännu mer till det som förhoppningsvis kommer hända senare, som jag tyvärr är tvungen att hålla hemligt för er andra för tillfälligt:). Men Laureta vet vad det är, och tro mig vi ska få det som vi vill, iiiihh kommer bli så fett:D!
Puss & Kram!


21/11

Har mycket att skriva men ändå inget att skriva. Vet inte vad jag ska säga, vad som är rätt att säga. Vill inte lätta på mitt hjärta helt, berätta allt jag tänker och känner. För allt är inte till för att alla ska veta. Fick sån känsla för en stund sen.. Började tänka på en sak, som kommer upp då & då, men som jag försökt glömma och glömmer ibland. Det gör ont när det kommer fram.. Men vad ska man göra?! Försöker ignorera tanken helt, blunda för de och låta det försvinna av sig själv. För vet inte riktigt hur jag annars ska hantera det. Och ingen tycks förstå, eller så är det bara som de inte bryr sig. Men nog om de, kändes bra att skriva om det även fast jag inte riktigt berätta om det..!


20/11

Ingen skola idag iheller, somna en halvtimme innan jag skulle upp på morgonen. Mår inte dåligt mer men min arm gör riktigt ont.. Idag blir det att bara vara hemma antar jag. Orkar inte göra något speciellt, ska kanske träffa embla eller majlinda lite sen bara. Just nu ser jag One three hill. När det är slut ska jag städa och ska även plugga lite idag med. Idag skulle Laureta komma egentligen, men blev inte så. Förhoppningsvis kommer hon nästa vecka, lääängtar! Nu har syster flyttat föresten, rätt sorgligt:(. Men bra på ett sätt, fast nu kommer jag inte träffa henne lika ofta och kan inte heller sno hennes kläder höhö.. Men ja, ska fortsätta se One three hill nu, blir kanske ett inlägg till senare!


19/11

Idag blev det ingen skola, tog sprutan mot svininfluensa igår och idag vakna man upp med verk i hela kroppen. Mådde så jävla dåligt, så fick stanna hemma. Hade prov idag egentligen så det missa jag ju, blev riktigt sur för pluggade exakt hela dagen igår. Men mamma ringde skolan och får göra provet på onsdag:). Är stolt över mig själv haha, har gjort en stor förbättring. Pluggar mycke och kommer i tid till skolan varje dag. Och på onsdag ska jag även göra mina danskprov som jag missat. Så då blir det ännu mindre att göra sen. Ska börja plugga efter skolan varje dag istället för att sova, så somnar jag ju tidigare på kvällarna, och ska börja jobba tre gånger i veckan istället för två, i alla fall de veckor jag inte har mycke prov. Som sagt stor förbättring haha. Men nu ska jag plugga religion och danska:) hihi!

17/11

Blev inget inlägg igår, inte alltid min dator fungerar. Men är på pappas dator nu så får bli ett inlägg nu då. Igår va sandra hos mig en stund efter skolan och direkt när hon gick somnade jag. Så blev inget pluggande för min del. Idag har jag haft möte i skolan med rektorn och min mentor, mamma var även där, gick väl rätt okej. Hade ju möte för en orsak, men med tanke på hur de varit innan så är det väl okej nu:). Har bättrat min frånvaro helt, kommer i tid varje morgon nu och pluggar till de jag har nu, så det ända jag ska göra är att fortsätta så här och ta igen de jag missat. Det blir kämpit, men jag måste! Har jag viljan så kan jag klara det:). Nu ska jag försöka få hit embla så vi kan va ute en stund, sen blir de att plugga.
   

 


15/11

Idag blev det jobb, men innan det träffade jag embla, mikaela och majlinda. Fick planka tåget till malmö med mikaela, eftersom de inte heller tar emot kontanter när man ska åka tåg. Rätt sjukt, vi fick gömma oss på toaletten haha. Dryg dag på jobb, har aldrig fått sålt så lite som idag. Och va rätt deppig också, delvis för att det gick så dåligt idag. Kom hem kl elva och krängde mat, så jävla hungrig va jag. Och nu återstår det bara att duscha innan jag ska sova. Skola imorgon ju och jag SKA komma i tid:).


14/11

Lördag idag, sov till klockan halv sex. Så har sovit hela dagen hehe. Sen åt jag och efter det träffa jag majlinda i typ 20 min. Har bara varit hemma resten av kvällen och ska inte hitta på något sen heller. Rätt tråkigt, men orkar inte göra något. Igår gjorde jag inte så mycke heller, va i skolan och efter de kom sandra till mig så åt vi sen sov vi en stund. Sen gick hon hem och jag va ute med majlinda i några timmar. När jag kom hem såg jag film med min mamma och bror och efter de pluggade jag lite religion. Sån mobbad sitter hemma en fredag och gör läxa:(. Men vad ska man göra, fick bara lust till att plugga haha.. Somnade halv sex på morgonen idag, kunde inte sova på hela natten för jag mådde dåligt. Hade värsta hostan och spydde två gånger. Blev sjuk för två veckor sen snart, men har blivit frisk kan man säga, fast när jag väl blivit bättre kommer de tillbaka igen. Men ska ner nu och hämta godis o så, skriver kanske igen senare.

12/11

Ingen skola idag iiih:D.. Fick sms från skolan igår att alla tema lektioner skulle va inställda idag och vi hade heller inte engelska. Men jag skulle dit ändå för att ha danska och data, men försov mig lite, vakna kl två och såg då sms från skolan att även de andra lektionerna va inställda. Så jag missa ingenting och slapp skola idag, STORT PLUS! Nu har jag bara varit hemma, ska inte ut eller så sen heller. Riktig chill dag, rätt skönt, men kanske lite tråkigt. Men nu ska jag ner och äta, mamma har gjort goodaste maten!


11/11

Sitter på jobbet nu, rätt tråkigt för får inte lika mycke sälj idag:(. Men mikaela har börjat jobba här idag så de e iaf kul. Blev ingen skola idag eftersom jag hade feber igår. De går upp o ner hela tiden, när jag väl tror jag börjar bli frisk så blir det bara värre igen. Har varit sjuk mer än en vecka, men nu tror jag faktist jag e helt frisk nästan:). Har mindre hosta och febern är borta, men i för sig ungefär så har de varit hela tiden och de kommer bara tillbaka igen. Men ja, får stå ut men ska til skolan imorn iaf:). Måste fortsätta jobba nu får förhoppningsvis bättre sålt nu. Har ju lite tid kvar, slutar kvart över nio.

8/11

01.14
It was so good, once upon a time
It was a simple time, it was a good time



7/11

vaknade sent idag, hade planer för dagen/kvällen men slutade ändå med en tråkig hemmakväll. Har varit ute en stund idag, va i centrum med majlinda och mikaela och solade. Sen satt vi ute och snackade bara, efter de gick jag hem. Sen har det hänt absolut ingenting. Va med min syster här hemma till hon stack ut och har bara suttit vid datan sen dess. Tråkigt, tråkigt. Men mår lite bättre nu, wiihooo, ett plus iaf(y). Ska nog äta och se en film nu, kanske blir ett inlägg till sen om jag har för tråkigt.


6/11

Detta är mitt första inlägg och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Va tvungen göra en ny blogg för den andra jag hade va raderad av nån konstig anledning:S.. Förstår inte hur för jag har iaf inte gjort de.
Min blogg e ju riktigt ful nu, men förstår inte denna sidan så vet inte hur man gör om den. Får be min syster eller någon fixa de sen, eller så får jag helt enkelt lära mig:).

Idag har jag bara typ sovit o ätit, som alla de andra dagarna denna veckan. Har varit sjuk i en vecka nu=(. Fast va ute en stund med embla innan faktist. Vi va i centrum och solade, vilka smuts de finns här borta asså haha.. Börjar få feta spel på såna människor. Men ja, eftersom jag e sjuk så kan jag ju inte htita på något i helgen. Har varit hemma hela veckan, ingen skola ingenting, rätt tråkigt. Började bli sjuk redan innan jag kom hem från mellerud och sen blev det bara värre och värre. Svininfluensan kanske? haha. Men nu ska jag gå ner o ta medicin, seees!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0